Com s’hauria de produir aliments a Catalunya. Amb Robert Savé i Eva Carreras a Emèrgencia Climàtica Ràdio 4 17/10/2020

Josep Cabayol

Cap a quin model d’agricultura i de producció d’aliments hem d’anar?

Aquesta és la qüestió que ha analitzat, aquest dissabte 17 d’octubre, el programa Emergència Climàtica, que dirigeixo i presento a Ràdio 4.

S’hi ha tractat de com afectarà la producció d’aliments l’augment de la temperatura, la reducció de les pluges, la pèrdua de qualitat del sòl i l’augment del nivell del mar, amb l’investigador de l’Institut de Recerca i Tecnologia Alimentàries (IRTA) i professor de la UAB, Robert Savé, i l’enginyera agrònoma Eva Carreras.

 

 

 

 

 

 

 

Publicacions relacionades

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies